Πρωινό στο Filokalia
Απολαύστε ένα παραδοσιακό ελληνικό πρωινό
Γεύσεις & αρώματα από το βουνό των Κενταύρων
Αρχίστε τη μέρα σας στο Filokalia με τον πιο υπέροχο τρόπο.
Απολαύστε ένα γευστικό παραδοσιακό Ελληνικό πρωινό, στην τραπεζαρία μας ή στον κήπο, φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη όπως αξίζει σε κάθε μας φιλοξενούμενο.
Το μενού μας αλλάζει ανάλογα με την εποχή και περιλαμβάνει, Πηλιορείτικες συνταγές και πιάτα όπως, χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα, διάφορες γευστικές πίτες με δικό μας φύλλο, φρέσκα αυγά από τις κότες μας, φρούτα, λαχανικά, καθώς και ροφήματα και αφεψήματα με βότανα μαζεμένα απ’ την ευρύτερη περιοχή.
Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα υλικά στην κουζίνα μας και τα επιμελούμαστε με ιδιαίτερη φροντίδα, ταξιδεύοντας τις αισθήσεις σας στα αρώματα της Πηλιορείτικης Γης.
Opening Hours
- Το πρωινό σερβίρετε μεταξύ 08:30 με 10:00
Selected Menus
STARTERS
Purple Corn Tostada
$36Ricotta, goat cheese, beetroot and datterini.
Bruno's Scribble
$30Culatello, Spalla Cotta, Mortadella, Culacciona.
Fresh Oysters Dozen
$59Our selection of fresh oysters, limes.
Wild Mushroom Arancini
$18Porcini purée, parmesan, basil.
MAIN DISHES
Crispy Skin Chicken
$33Ricotta, radicchio, prosciutto salad, cabernet.
Flank Steak
$35Served medium rare, salad, mushroom sauce.
Ebony Fillet Steak
$58Truffle mash, pepper sauce.
Fish & Chips
$33Atlantic cod fillet, chips, salad, tartare, lemon.
DESSERTS
Salted Caramel Tart
$16Salted caramel custard tart, vanilla ice-cream.
Warm Apple Cake
$18Apple, sorbet, brown butter, puff pastry.
Basque Cheesecake
$17Puff pastry, poached rhubarb.
Classic Tiramisù
$15Espresso-soaked ladyfingers, whipped cream.
“Come and taste the surprising and seemingly endless flavours and spend an unforgettable evening at a Michelin restaurant. Experience our authentic delicacies and exquisite cocktails, as well as our warm and wholehearted hospitality.”
Alexander Petilo – Executive Chef