ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Πρωινό στο Filokalia

Απολαύστε ένα παραδοσιακό ελληνικό πρωινό

ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Γεύσεις & αρώματα από το βουνό των Κενταύρων

Αρχίστε τη μέρα σας στο Filokalia με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Απολαύστε ένα γευστικό παραδοσιακό Ελληνικό πρωινό, στην τραπεζαρία μας ή στον κήπο, φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη όπως αξίζει σε κάθε μας φιλοξενούμενο.

Το μενού μας αλλάζει ανάλογα με την εποχή και περιλαμβάνει, Πηλιορείτικες συνταγές και πιάτα όπως, χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα, διάφορες γευστικές πίτες με δικό μας φύλλο, φρέσκα αυγά από τις κότες μας, φρούτα, λαχανικά, καθώς και ροφήματα και αφεψήματα με βότανα μαζεμένα απ’ την ευρύτερη περιοχή.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα υλικά στην κουζίνα μας και τα επιμελούμαστε με ιδιαίτερη φροντίδα, ταξιδεύοντας τις αισθήσεις σας στα αρώματα της Πηλιορείτικης Γης.

Opening Hours
  • Το πρωινό σερβίρετε μεταξύ 08:30 με 10:00
Check Our Top Rated Dishes

Selected Menus

STARTERS
Purple Corn Tostada
$36

Ricotta, goat cheese, beetroot and datterini.

Bruno's Scribble
$30

Culatello, Spalla Cotta, Mortadella, Culacciona.

Fresh Oysters Dozen
$59

Our selection of fresh oysters, limes.

Wild Mushroom Arancini
$18

Porcini purée, parmesan, basil.

MAIN DISHES
Crispy Skin Chicken
$33

Ricotta, radicchio, prosciutto salad, cabernet.

Flank Steak
$35

Served medium rare, salad, mushroom sauce.

Ebony Fillet Steak
$58

Truffle mash, pepper sauce.

Fish & Chips
$33

Atlantic cod fillet, chips, salad, tartare, lemon.

DESSERTS
Salted Caramel Tart
$16

Salted caramel custard tart, vanilla ice-cream.

Warm Apple Cake
$18

Apple, sorbet, brown butter, puff pastry.

Basque Cheesecake
$17

Puff pastry, poached rhubarb.

Classic Tiramisù
$15

Espresso-soaked ladyfingers, whipped cream.

Meet Our Fine Dining Chef
“Come and taste the surprising and seemingly endless flavours and spend an unforgettable evening at a Michelin restaurant. Experience our authentic delicacies and exquisite cocktails, as well as our warm and wholehearted hospitality.”

Alexander Petilo – Executive Chef

Close